Frakt og Retur

Frakt


Vår nettside alle varene, uansett hvor mye pakke. (Unntatt spesielle arrangementer)

Følgende er de samme som "

Samtidig forstår vi at du vil få dine varer. Du må ikke bekymre deg. Vi gjør vårt beste for å behandle bestillingen din.


Når betalingen er slettet, blir bestillingen din behandlet. Du kan ønske å motta en pakke innen 8-20 virkedager.

Følgende er de samme som "

Leveringstiden avhenger av hvilken transportmiddel du velger. I dag er våre transportformer levert av EMS, DHL og Fedex.


For å sikre en jevn levering, vennligst bekreft postadressen din og kontaktinformasjonen før du sender inn bestillingen. For enkelhets skyld gir vi også sporingsnumre.


returer


Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet, kan du returnere varene dine til oss innen 7 dager etter mottak av pakken. Vi anbefaler at du sender varen din med anbefalte e-post. Vennligst oppgi årsakene til retur på fakturaen, og om du trenger refusjon eller erstatning, kan vi kun bytte varer for samme produkt. Personlige produkter kan ikke returneres. Vær oppmerksom på at dette ikke påvirker dine juridiske rettigheter. Uansett hvorfor du ikke er fornøyd med kjøp av produkter, er du velkommen til å kontakte oss og varene som er solgt til riktig adresse.


Først og fremst, retur av varene trenger ikke å være i originalemballasjen, men må være i salgsstat, noe som betyr at produktet ikke har blitt vasket, slitt, plastemballasje fjernet, skadet. Retur porto er din egen pris og risiko.


Hvis du returnerer et krav på defekte varer, vil vi sjekke om varene returneres og varsle deg om refusjonen din via e-post innen rimelig tid. Vi vil behandle tilbakebetalingen din så snart som mulig. I alle fall, innen tretti (30) dager av dagen, bekrefter vi via e-post at du har rett til å refundere de defekte varene.


Hvis en full refusjon kreves, inkludert den opprinnelige leveringsavgiften, må vi varsle deg innen 14 (14) dager etter mottak av bestillingen. Vi må returnere bestillingen til oss innen 14 (14) dager etter avbestillingen, men du vil være ansvarlig for å returnere varen til oss. Hvis du returnerer til deg, vil vi behandle tilbakebetalingen så snart som mulig, og i alle fall svare oss innen 14 (14) dager etter mottak av den opprinnelige bestillingen.


PS: Har du spørsmål om fotballskoene, vennligst send oss ​​en epost og gi et klart bilde for å fortelle oss problemet, og vi vil gi deg en tilfredsstillende løsning.