Om oss

Vi er ledende fotballsko-spesialist som selger nesten 1000 produkter. Vårt mål er enkelt - å gi kundene valget mellom de største fotballskoene og fotballvarene til konkurransedyktige priser.


Selskapet ble grunnlagt i 2015, gjennom to års kontinuerlig utvikling i verdens største fotballsko inventar en. Vi er stadig på utkikk etter nye produkter for kontinuerlig å utvide antall varer vi kjøper på nettet. Nesten hver dag legger vi til nye fotballsko på vår nettside.


Vårt team utvider kontinuerlig for å forbedre effektiviteten i ordrebehandlingen. Vårt mål er å reversere hver ordre så snart som mulig, spesielt oppmerksom på kundens spesielle krav eller bursdagsdato. Selv om situasjonen ikke alltid oppfyller disse kravene, vil vi alltid forsøke å sende bestillingen i tide hvis du ber om fristen.


Vi bruker retningslinjene for utvekslingstjeneste for å håndtere dine henvendelser effektivt og raskt. Dette gjør at våre ansatte umiddelbart kan få tilgang til bestillingsloggen og statusen slik at vi kan tilby deg den høyeste servicen.


Vi er alltid interessert i dine synspunkter, så vennligst besøk vår help desk, vi vil oppsummere synspunkter og integrasjon, bedre forbedre våre tjenester og produkter.


For mer informasjon om kjøpesenteret, besøk brandsneaker@gmail.com .