Vilkår Og Betingelser

Denne siden inneholder de vilkår og betingelser som vi leverer til deg på produkter som er oppført på vår nettside. Vennligst les disse vilkårene og betingelsene nøye før du bestiller dette produktet. Du bør forstå at ved å bestille produktet på nettsiden, samtykker du i å være bundet av disse vilkår og betingelser. Vi lagrer innholdet i kontrakten og sende deg ytterligere detaljer om din bestilling via e-post. Du kan alltid finne disse vilkår og betingelser. Du vil være logget på kontoen din via "Min Konto" linken for å finne mer informasjon om dine siste ordre.

Som en forhandler av fotballsko, har vi en lovpålagt plikt til å skissere vilkårene og betingelsene for bruk av nettstedet vårt. Alle seksjoner er oppsummert nedenfor.

1.i disse vilkår og betingelser:


(1) Hvis du ønsker å sende inn en bestilling på hjemmesiden, "konto" betyr kontoen du trenger å registrere seg på nettstedet;

(2) "bestilling" betyr den rekkefølgen du sender til oss fra nettstedet hvor vi kjøpte produktet;

(3) "Bekreft" betyr at vi har bekreftet din ordre via e-post.

(4) "ordrebekreftelse" betyr at vi godtar bestillingen din er e-post, i samsvar med Artikkel 4.9 nedenfor;

(5) "Avtalen" betyr en ordre for ditt produkt eller produktet under de vilkår og betingelser aksepterte under Punkt 4.9;

(6) "kunden" menes den enkelte på nettstedet;

(7) "Ansvar" har betydningen gitt i Artikkel av disse Vilkår og Betingelser;

(8) "Du / deg" betyr kunden som bestiller for;

(9) referanse til "bestemmelse" betyr vilkårene i disse vilkår og betingelser;

(10) tittelen er kun til informasjon og skal ikke påvirke tolkningen eller bygging av vilkår og betingelser;


Disse vilkår og betingelser er vår opphavsrettsbeskyttet immaterielle rettigheter. Ikke tillate en tredjepart å bruke - selv pakke for kommersielle formål å tilby varer og / eller tjenester. Uaktsomhet kan være gjenstand for søksmål.


2. Kundens konto


(1) for å være i stand til å bestille produkter på vår nettbutikk, må du ha en registrert konto-nummer. Vi forbeholder oss retten til å slette dupliserte kontoer og nekte alle rettigheter som ikke er i samsvar med våre vilkår og betingelser for kundene å bruke sin konto. Vi kan også redigere eller slette disse kontoene som en del av vår virtuelle eierens rettigheter.


(2) Når du registrerer en konto, vil det bli bedt om å oppgi noen personlige opplysninger. Hvis du ikke oppgir denne informasjonen, vil vi ikke registrere en konto, og du vil ikke være i stand til å bestille produktet. Vi vil varsle deg via e-post når registreringen er fullført.


(3) Vi er ikke forpliktet til å godta all registrering forespørsler eller alle bestillinger, selv om det er lagt inn av registrerte kunder, trenger ikke å holde en konsekvent produktspekter eller permanent beholde et produkt. Denne bestemmelsen påvirker ikke ordrer som har blitt plassert.


(4) Det er ditt ansvar å sikre at all informasjon du skriver inn som en del av registreringen er korrekt, komplett og oppdatert. Dine personlige data vil bli lagret og behandlet på den måten som er beskrevet i retningslinjene for personvern av nettstedet vårt. Etter at du registrerer deg på nettet, vil du motta en bekreftelse på e-post.


(5) Du er ansvarlig for å opprettholde sikkerheten og konfidensialiteten av din personlige login informasjon.


(6) Du er fullt ut ansvarlig for all informasjon inn noen tilgjengelig område (f.eks en blogg). Ingen oppføring kan krenke tredjeparts rettigheter. Vi er ikke forpliktet til å lagre eller publisere din oppføringer, for eksempel produkt anmeldelser.


(7) Du skal ikke bruke noen av avbrudd av dette nettstedet og alle tilgjengelige opplysninger som er forventet å bli brukt på vår plattform. For alle brukere, noe manipulasjon på nettstedet vårt for å lure tilgang til midler eller annen fordel vil føre til rettslig handling og tilgang til nettstedet. Vår konto, produktspekter og inventar nivå er for forbrukerne.


3. effekt


(1) Disse vilkårene og betingelsene gjelder for alle bestillinger og kontrakter som vi har gjort eller vil gi for salg og levering av Produkter. Når du sender inn en bestilling til oss, vennligst gi noe levering instruksjoner eller aksept av levering av produktet, noe som i alle fall vil utgjøre din aksept av vilkårene og betingelsene i denne feilen. Disse vilkårene ikke virkning for ditt juridiske rettigheter, inkludert retten til å insistere på at dine varer du har kjøpt må oppfylle sin beskrivelse, oppfylle sine formål og tilfredsstillende kvalitet.


(2) Disse Vilkår og Betingelser skal gjelde i forbindelse med eventuelle individuelle vilkår som du gjør. Alle betingelser som du sender inn, gjøre eller foreskrive skriftlig eller e-post er klart frafalles og ekskludert. Med mindre annet er avtalt skriftlig, ellers vilkårene eller betingelsene i vilkår og betingelser skal ikke være bindende.


Hvordan kontrakten er dannet


(1) Når du bestiller, må du registrere en konto på nettstedet som kreves, og du må følge instruksjonene på nettsiden, hvordan å bestille og endre dine potensielle bestille før du bekrefter din bestilling. nettstedet.


(2) Hva ser du for enhver pris, når du har valgt produkt du ønsker å bestille, du vil være vist eller informert (på nettsiden) som du må betale gebyr.


(3) Du skal betale full mengde av produktet på tidspunktet for bestilling, fra våre akseptabelt kredittkort eller debetkort selskapet til å gi oss med ditt kredittkort eller debetkort informasjon, ber vi deg til å behandle din bestilling. Eller, kan du betale med noe av det akseptable måter vi si, men i alle fall, vi vil ikke ha for å gi det til vi har mottatt avvikling. Basert på resultatene av kredittsjekk, forbeholder vi oss retten til ikke å gi visse former for betaling og overføring til våre andre betalingsmåter.


(4) Hvis du blir bedt om å gi opplysninger om betalingskortet, må du ha full tilgang til kortet eller kontoen. Kortet eller kontoen må ha tilstrekkelige midler til å betale for den foreslåtte betaling.


(5) Du lover at for å kunne kjøpe produktet fra oss, all informasjon du gir oss vil bli riktig, kreditt-eller debetkort, konto eller andre betalingsmetode du bruker, er din egen, og har nok penger eller kreditt Fasiliteter for å gjøre opp for kostnaden for produktet. Vi forbeholder oss retten til å bekrefte betalingsinformasjon før tilby produktet til deg.


(6) Når du sender inn en bestilling til et nettsted, godtar du å være i samsvar med de vilkår og betingelser før dato for innsending av bestilling. Det er ditt ansvar å sjekke de nyeste vilkårene og betingelsene hver gang du sender bestillingen.


(7) Din ordre er gyldig før vi utsteder vår ordrebekreftelse, eller hvis vi mottar meldingen din til å kansellere bestillingen, så din bestilling vil fortsatt være gyldig.


(8) Vi vil ikke være forpliktet til å gi deg med produkter før vi imot din ordre. Med mindre det uttrykkelig uttalt at vi mottar din bestilling, vil vi sende en e-post eller annen bekreftelse på din bestilling som referanse og utgjør ikke en ordrebekreftelse. I bekreftelsen vi kan sende deg ordre-referansenummer og detaljer av det bestilte produktet. Vi kan nekte å akseptere bestillingen for enhver grunn, inkludert manglende evne til å bruke produktet, eller vi kan gi deg et alternativ (i så fall kan vi be deg om å sende inn bestillingen).


(9) Når vi går inn i en kontrakt, vil vi ha rettslig plikt til å gi deg det produktet når vi mottar din bestilling. Når vi uttrykkelig godtar din ordre via e-post, godtar du at du godtar som en "Bekreftelse For" dokument som "Vi imot din ordre". Når vi utstede en ordre, vår bekreftelse vil bli ansett for å ha tatt effekt. Påvirker ikke dine tidligere betalingsforpliktelser, kan vi godta din bestilling når som helst etter at du har sendt en faktura. Inntil vi mottar din bestilling, forbeholder vi oss retten til å nekte å behandle din bestilling og forbeholder oss retten til å kansellere bestillingen. Hvis vi eller du har kansellert din bestilling før du godkjenner din bestilling, vil vi umiddelbart vil refundere avgifter som du eller ditt kredittkort eller debetkort selskapet har betalt for oss å få tak i den rekkefølgen for produktet.


(10) Hvis du ikke finner bestillingen din feil når du sender inn til butikken vår, kan du kontakte oss. Vi kan imidlertid ikke garantere at vi kan endre bestillingen din basert på dine instruksjoner.


(11) Vi er veldig hardt for å sikre at prisen som er gitt til deg er nøyaktige, men bestillingen pris må være verifisert av oss som en del av vår aksept prosessen. Hvis bestillingen prisendringer før vi mottar din bestilling, vil vi kontakte deg og be deg bekrefte at du ønsker å fortsette på en modifisert pris.


(12) kontrakten dekker kun produkter som har blitt bekreftet for levering når bestillingen er bekreftet. Vi er ikke forpliktet til å tilby andre produkter som kan ha blitt din bestilling før vi sender ordrebekreftelse forbundet med disse produktene.


(13) Du kan bare gi nøyaktige eller villedende opplysninger til oss eller våre agenter, eller nettsteder, og må holde seg oppdatert og informere oss om endringer.


5. Betaling


(1) Vi tilbyr du kan betale med kredittkort eller debetkort. Vi forbeholder oss imidlertid retten til å gi mindre enn vår full betaling metode.


(2) fakturaer, ordre detaljer og kuponger bør bare gis i elektronisk form.


(3) Hvis du betaler med kort, vil kortet ditt bli belastet på dato for utsendelse av bestillingen din.


6. avbryt oss


(1) Dersom produktet er ikke tilgjengelig for noen grunn, kan vi kansellere kontrakten. Hvis dette er tilfelle, vil vi informere deg og gå tilbake noen av innbetalingene du har foretatt.


(2) vanligvis vil Vi bruke noen av pengene som du har mottatt på samme måte som du opprinnelig brukte til å dekke kostnaden for produktet.


7. feil på produktet


(1) Vi lover:


1) for mengden av produktet vil ikke bli skadet;

2) produktet er i samsvar med den nyeste utgaven instruksjonene fra produsenten på tidspunktet for bestilling på nettsiden eller produktet materiale.


(2) formålet med dette produktet er strengt følg produsentens nyeste utgivelsen av instruksjoner, som for eksempel nettstedet eller produktet i seg selv som er oppført. Det er ditt ansvar å sørge for at du bruker dette produktet i henhold til disse instruksjonene.


(3) før forsendelsen, kan vi være på materiale, farge, vekt, størrelse, design og andre egenskaper av fin-tuning, for å gjøre det rimelig.


(4) Vi er veldig vanskelig å gi gode produkter. Imidlertid, hvis du forteller oss at det er et problem med produktet, godtar du å holde produktet i vår nåværende tilstand for en rimelig tidsperiode.


(5) for å gi deg med alle rettsmidler for defekte produkter, kan vi trenger din hjelp og gi nødvendig informasjon om produktet, inkludert:


1) Du angi produktet på en måte som er skadet eller defekt med rimelige detaljer;

2) Du har gitt oss med levering nummer og andre opplysninger som vi har rimelig forespurt.


(6) Dersom du ønsker at vi skal reparere, erstatte eller å gi en tilbakebetaling for et produkt som er i samsvar med den aktuelle kontrakten, har vi funnet at produktet har:


1) misbruk, misbruk eller forsømmelse, upassende eller upassende omsorg, forsømmelse, skade eller unormalt;

2) eventuell ulykke eller skade som følge av feil forsøk å endre eller reparere;

3) i motsetning til oss eller produsentens beskrivelse av produktet eller bruk;

4) Skade ved vanlig bruk og slitasje.


Etter at vi har levert, vi kan bestemme seg for ikke å reparere, erstatte eller refundere ditt produkt, og / eller vi kan be deg om å betale alle rimelig transport-og vedlikeholdskostnader på vår nåværende standard avgifter og gebyrer, vil Vi ikke være ansvarlig for ethvert tap, ansvar, kostnader, skader, kostnader eller utgifter til deg for ditt kreditt-eller debetkort, eller betaling informasjonen oppgitt til oss på bestilling, og i den grad det er tillatt ved lov.


Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkår og betingelser til enhver tid. Alle endringer av disse vilkårene og betingelsene, vil bli lagt ut på nettet. Men du fortsetter å bruke nettstedet vil bli ansett for å utgjøre aksept av vilkår og betingelser.