Giroud i trening med Puma mystiske svarte sko

Posted By on Friday 29th September 2017

Det er noen måneder unna VM i 2018, men store merkevarer har påbegynt å teste nye fotballsko på forhånd. Arsenal angriper Giroud i treningen i dag for å vise frem et nytt par Puma mystiske svarte sko, den første til å oppleve 2018 VM-året av merkevarens nyopprettede joggesko. Fotballkampens sesong kommer, nå trenger virkelig en Billige fotballsko, skynd deg for å bestille den.

Giroud har hatt på seg evoPOWER-serien i Premier League denne sesongen, men denne gangen er de eksponerte fotballskoene mer som andre generasjon PUMA ONE. Faktisk har den italienske målvakten Buffon hatt den samme andre generasjons PUMA ONE-testskoen foran gruppen. I henhold til detaljene som er reflektert i bildet, bruker den andre generasjonen PUMA ONE samme design som ONE 17.1, men understreker den fremspringende korndesignen på vrangen, hovedsakelig for hele vampen å øke ballelementet mer tydeligvis. Direkte ordre, Kjøpe Puma fotballsko, og det vil begynne å transportere til deg samme dag.

I begynnelsen av 2017-18 sesongen, gjorde PUMA en dramatisk beslutning om å erstatte evoSPEED med en serie, og så langt var suksessen av avgjørelsen ikke god nok til å si. Imidlertid, sammenlignet med evospeeds eneste fokus på fart, ser serien ut til å være mer omfattende, og Puma forsøker virkelig å markedsføre denne splitter nye serien, Manchester Citys Aguero og Atletico Madrid alle bytter Puma one, men fra det generelle utseendet, PUMA ONE serien er virkelig mer enn evoSPEED vises "Bloated" litt. Men fra den andre generasjons One Test-sko ved foten av Giroud, vil neste generasjon vedta en mer strømlinjeformet skolegeme, og den syntetiske vampen vil gjøre det ser slankere ut som en helhet.

Giroud var ikke alene, og i Arsenal trening oppdaget vi ved et uhell at hans lagkamerat Ramsey hadde på seg en helt ny New Balance All Black testsko. Det ser ut til at alle merkene ønsker å lage en fantastisk debut i løpet av verdenscupen i 2018.Den beste fotballsko butikk Online, det er mange typer jerseys, hvis du trenger, og du må ta en titt.Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Billige fotballsko, Kjøpe Puma fotballsko