Nike nye Neymar eksklusive assassin fotballsko utgitt

Posted By on Wednesday 27th September 2017

Tidligere ble vi utsatt. Nike vil lansere den andre Assassins eksklusive fotballsko til Neymar. Etter noen måneder fra den første serien "skriv til stjernene" så vi endelig den mindre enn eksklusive Assassins fotballsko i den andre delen. I følge vår tidligere informasjon ble denne Neymar-eksklusive Assassin-støvelen inspirert av de første Nike Mercurial fotballskoene som ble lansert i 1998. Merchandise-kampanjen, nå ordrer for å kjøpe Billige fotballsko, har muligheten til å få en rekke små gaver .

Nike for den andre Neymar eksklusive tittelen på slagordet for Meet the new phenomenon "oppdaget fenomenet". Ronaldo var en "fenomenal" stjerne på høyden av spillet, og oppdagelsen av et nytt "fenomen" var tydelig i Neymar som den nest mest talentfulle spilleren etter Ronaldo. I tillegg til denne mercurial Vapor XI-versjonen av denne eksponeringen, vil Superfly-serien også lanseres med en.Kjøpe Nike fotballsko, hilse på Neymar.

Denne Neymar eksklusive assassin fotballskoene brukes av en sølv yttersåle, skoene kan sees klart 98 sølvblå kvikksølv designelementer, innenfor og utenfor landemerke vann rippel design med en lys gul og blå farge på design av mandarin ender, sko på Swoosh logo svart.

Rundt skosiden av foten i nærheten av øvre plass kan du se "Ousadia Alegria" av ordene, dette er utførelsen av Neymar livsverden, disse to ordene er også Neymar tattooert på sine kalver. Nye Neymar Assassins eksklusive fotballsko forventes å være tilgjengelig for salg fra januar 2018 og framover.Den beste fotballsko butikk, Våre produkter blir diskontert, kom og bestill det nå, og du vil få flere tilbud.Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Billige fotballsko, Kjøpe Nike fotballsko