PUMA evoPOWER Vigor 1 slipper ut nye fargefotballsko

Posted By on Friday 13th October 2017

Puma i juli i evoPOWER Vigor 1-serien produserte den første grafiske fargetilpasningen, var den skinnende "sort / hvit / fiery coral" -kombinasjonen. Nå bruker de en modig, mer overbevisende design for å øke evoPower's oppmerksomhet igjen. Fotballkampsesongen kommer, trenger nå virkelig Billige fotballsko, skynd deg for å bestille den.

Den helt nye fargen på evoPOWER Vigor 1 Graphic er tilgjengelig for alle Puma's evoPOWER-godkjenningsaktører, inkludert Olivier Giroux, Baltra og Cesc Fabregas. Alle vil ha på seg disse nye støvlene på den internasjonale arenaen denne uken. På hjemmesiden vår Puma fotballsko, selv om prisen er billigere enn andre, men kvaliteten er veldig verdt å bli garantert.

Fra evoPOWERs beliggenhet og hovedsalgspunktet er det et par fotballsko som er beskrevet som "den mest dygtige til å skyte, og det er en veldig god grad av presisjon". I grafikk er det viktigste salgsargumentet ikke endret, men kun visuelt og visuelt tiltalende.

På den annen side, la oss se på den splitter nye Puma Future 18 Netfit Texture Football sko, en fantastisk design. Må si at den har en enestående, fet utvendig design, den nye Puma Future 18 Netfit Texture fotballsko kombinert med et unikt sort og hvitt Safari-korn med slående rødt trim. Designet minner om Nike Mercurial Superfly CR7 Safari fotballsko utgitt i slutten av 2010.

I tillegg til det utmerkede utvendige designet, tok PUMA Future 18 Netfit Texture og den konvensjonelle markedsversjonen samme teknologi. Den er utstyrt med et evoKnit-materiale for å lage en middels skostrage, det mest interessante er at den bruker Puma nye Netfit-nett. Yttersålen er fortsatt lett nylon yttersåle med taper og knivsko. PUMA Future 18 Netfit Texture vil bli utgitt i januar 2018 med en offisiell utsalgspris på £ 180 og selges som en spesialutgave. Ønsker å vite Den beste fotballsko butikk, vennligst vær oppmerksom på nettstedet vårt, vi vil når som helst oppdatere det nye produktet.Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Billige fotballsko, Puma fotballsko