Spansk trener for å heie Messi for Billige Messi fotballsko

Posted By on Monday 09th October 2017

Spania er nå i VM i 2018, og deres leder, Loppets, har også gratulert Argentina med sin oppføring i VM. I et intervju sa Loppets han trodde Messi og Argentina kunne få billetter til Russland. Prisen forblir den samme! Stil oppdatering? Bestil Billige fotballsko beste tiden.

Messizen led Argentina inn i de siste VM-finalen, men endte opp foran tyske stridsvogner, og nå er de sannsynligvis ikke kvalifisert. Etter å ha blitt flatt hjemme hos Peru, er Argentina nå rangert som nummer 6 i gruppen, og i den siste runden av turneringen vil de gå bort for å utfordre Ecuador, for å komme inn i VM-finalen bare gjennom det interkontinentale ekstra spillet. Raskt kjøp Billige Messi fotballsko, jo mer du kjøper, jo flere rabatter får du.

Loppets ble spurt om utsiktene til det argentinske laget på en pressekonferanse før Spanias kamp mot Israel. Det blå-hvite laget er nå på et dårlig sted i World Cup-kvalifiseringen Sør-Amerika, og den siste runden av kamp mot Ecuador vil sikre løftet. Selv om Loppets først sa at han ikke ville kommentere Argentinas situasjon, la han til: "Argentina kan delta i VM, Messi kan også delta i VM." ”

Spania er nå i VM, og for neste kamp mot Israel, sa Loppets: "Vi har åpenbart gjort det, men i lys av denne internasjonale konkurransen trenger vi ikke ekstern kraft, kampen mot Israel vil gi oss en høy etterspørsel." Vi må være opptatt og selvfølgelig er det andre sikkerhetsmål, og vi bør spille spillet med de riktige ideene. For å vise den største entusiasmen, den høyeste profesjonelle ånden. "Klikk på lenken for å sende, du kan besøke Den beste fotballsko butikk og lære mer om de billige Messi fotballskoene.Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Billige Messi fotballsko, Billige fotballsko